Archív bejegyzések: 2013 január

KOCSONYA KÉSZÍTÉSE.

Kocsonya, répa, fokhagyma.

Tovább olvas ...

GESZTENYÉVEL TÖLTÖTT DAGADÓ.

Töltött dagadó, gesztenyés, sült, finom

Tovább olvas ...

GYŰRŰFÁNK!FAHÉJAS FÁNK!

GYŰRŰFÁNK, KELT TÉSZTÁK. FAHÉJAS FÁNK.

Tovább olvas ...

BURGONYAFÁNK!

BURGONYAFÁNK, KELT TÉSZTA.

Tovább olvas ...

TEJFÖLÖS FÁNK.

TEJFÖLÖS FÁNK. KELT TÉSZTA.

Tovább olvas ...

FÁNKOK

FARSANGI FÁNK, CSÖRÖGE .

Tovább olvas ...

HAGYMÁS ROSTÉLYOS

Hagymás rostélyos, kiadós.

Tovább olvas ...

KÓKUSZOS SÜTI

KÓKUSZOS KOCKA: Hozzávalók A kókuszos réteghez A kakaós réteghez Elkészítés 1. A kekszet keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a kakaót, a cukrot, a rumot és annyi vizet, hogy gyúrható masszát kapjunk. 2. Egy másik tálban a ...

Tovább olvas ...

ALMÁS KRÉMES

Almás sok változatra.

Tovább olvas ...

FORDÍTOTT ALMÁS

Almás sütik, finomak, egészségesek.

Tovább olvas ...

DIÓS CSODA SÜTI!

DIÓS CSODA SÜTI: Hozzávalók a tésztához: 20 dkg cukor, 1 egész tojás, 1 csomag sütőpor, 20 dkg liszt, 5 dkg darált dió, késhegynyi őrölt fahéj, 1 kávéskanál rum és 3 evőkanál tejföl. A krémhez: 2 dl tej, 2 evőkanál ...

Tovább olvas ...

CSIRKESZÁRNYAK ZÖLDSÉGGEL, VIRSLI BUNDÁBAN.

PIKÁNS CSIRKESZÁRNYAK ZÖLDSÉGGEL: Hozzávalók: 1 kg csirkeszárny 50 dkg mexikói zöldségkeverék 1 fej vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma 5 dkg vaj ételízesítő 2 dl ét olaj római kömény chilipor koriander oregánó só ...

Tovább olvas ...

SALÁTÁK

Vöröskáposztás, almás köret

Tovább olvas ...

0.007 mp