Archív bejegyzések: 2016 december

OMLÓS TÖLTÖTT KARAJ!SZILVESZTERRE IS!

Töltött karaj, omlósan, Jeneiné módra. Hozzávalók: karaj, fűszerek, hagyma főtt tojás, vagy kolbász, minőségi fehér bor.

Tovább olvas ...

SZILVESZTERI MALACSÜLT!

Szilveszteri malacsült, bőrös, malac hús, fokhagyma, paradicsom, fűszerek. Boldog új évet!

Tovább olvas ...

OROSZ SALÁTÁM.

Orosz salátám, uborka, tojás, burgonya, só tejföl párizsi, köret vegyes zöldséges rizs.

Tovább olvas ...

PÁCLÉ, HÚSOKHOZ. SAJÁT RECEPT.

Páclé, ahogyan én készítem minden húsféléhez, karácsonyra, bármikor. Nagyon fincsi lesz a hús tőle. Sok sikert. Nem nagy valami, a leírása volt több... garantált a siker!holnap még kicsit sütöm, és melegen tálalom.

Tovább olvas ...

TÖLTÖTT CSIRKE KARÁCSONYRA.

Töltött csirke, máj, zsemle, tojás, sütés.

Tovább olvas ...

KARÁCSONYI ZSERBÓ SZELET

ZSERBÓ AHOGYAN ÉN KÉSZÍTEM! Hozzávalók: 35 dkg liszt, 1 egész tojás, 5dkg cukor, 20dkg margain, 1 dl tej, 1dkg élesztő, csipet só, sütőpörfél csomag. Töltelék: 15dkg dió, 15 dkg cukor 20 dkg baracklekvár. Bevonat: egy tábla ...

Tovább olvas ...

BAKONYI SERTÉSSZELET.

Bakonyi sertésszelet másképpen, hús, krumpli, hagyma, nudli... és isteni finom!

Tovább olvas ...

AZ ALMA, MINT VITAMINBOMBA!

ALMA:A, B/1, B/2, B/6, PP, C, E vitaminba gazdag. " Minden nap egy alma, az orvost távol tartja.

Tovább olvas ...

0.008 mp