AZ ÉN HÚSLEVESM!

HÚSLEVESEM!

Akkor az igazi finom, ha saját nevelésű, hagyományosan tartott csirkéből készítem.Mikor finom az étel? Ha hozzáadod mindazt amit kell!A konyha kicsit művészet. megtalálod benne önmagad, és csodákat alkotsz a mások örömére.Fontos, mindíg a természetesen termesztett dolgokat használd fel.Nem mű, nem tartósított, nem permetes,nem műtrágyás! Ez az amit az egészséged érdekében megtehetsz!Én most saját készítésű fotókat teszek az asztalra..saját magam készítettem, saját magam főztem, és saját magam termesztettem!

 

 

RÁNTOTT CSIRKE, ZÖLDSÉG KÖRETTEL:

FÜGE BEFŐTTEM:

 

RÁNTOTT HÚS, RÁNTOTT GOMBAFEJEKKEL:

 

OROSZ SALÁTÁM:

 

 

GOMBA PAPRIKÁS, KRUMPLIVAL:

 

 

KAPORSZÓSZ, PIRÍTOTT CSIRKEMÁJJAL:

 

 

FARSANGI FÁNKOM, BARACKLEKVÁROMMAL:

 

 

BROKKOLI SZÓSZ, LÁNYOMTÓL:

 

 

TÖLTÖTT DAGADÓ, AHOGYAN KÉSZÍTEM:

 

 

ZÖLDBORSÓ LEVESEM, MÁJGOMBÓCCAL:

 

 

ZSERBÓM, AMIT CSALÁDNAK KÉSZÍTEK:

 

 

GULYÁS-LEVES RESZELT TÉSZTÁVAL:

 

KOCSONYA KÉSZÍTÉSEM:

 

 

 

 

AZ ÉN HÚSLEVESM! hozzászólásai

Szólj hozzá

0.05 mp