RIZSES KÁPOSZTÁS CSIRKE

Rizses káposzta csirkecombbal

Hozzávalók:
4 csirkecomb
50 dkg savanyú káposzta
20 dkg rizs
3 dl húsleves
0,5 dl olaj
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál pirospaprika
őrölt bors

Elkészítés:
A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, majd húzzuk félre a tűzről, és szórjuk rá a pirospaprikát. Tegyük bele a káposztát meg a rizst, öntsük fel a húslevessel, és sóval, borssal fűszerezzük.

Amikor a rizs már félig puha, öntsük az egészet kiolajozott tepsibe, és egyenletesen igazgassuk el. A csirkecombokat vágjuk ketté, és sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük. Ezután fektessük rá a rizses káposztára, takarjuk le alufóliával.

180 °C-os sütőben pároljuk 20 percig,
majd a vegyük le a fóliát, és süssük pirosra.

RIZSES KÁPOSZTÁS CSIRKE hozzászólásai

Szólj hozzá

0.021 mp