SAJTOS TEJFÖLÖS CSIRKE.

Sajtos-tejfölös csirke

Hozzávalók:

-8 alsó és/vagy felső csirkecomb

-2-3nagyobb fej vöröshagyma

-20 dkg trappista sajt

-4 dl tejföl

-só

-bors

-pirospaprika

-liszt

Elkészítés:

Ezt az ételt ajánlatos cserépedényben (Római tál) készíteni. A liszttel
elkeverünk egy kávéskanálnyi borsot, ugyanennyi pirospaprikát.
Ebbe beleforgatjuk a besózott csirkecombokat, majd a kivajazott cserépedénybe fektetjük. Ezt teljesen befedjük a karikákra vágott (ízlés
szerint sózott) vöröshagymával. Ezután meglocsoljuk a tejföllel és a
sajtot ráreszeljük. Sütőbe tesszük. 1 óráig fedő alatt pároljuk, majd
tetejét levéve szép pirosra sütjük. Köretként főtt krumpli illik hozzá.

 

SAJTOS TEJFÖLÖS CSIRKE. hozzászólásai

Szólj hozzá

0.027 mp