SAVANYÚ KÁPOSZTALEVES.

SAVANYÚ KÁPOSZTALEVES!

 

Gyógyító, hamar rendbe teszi a belső rendszerünket, de fogyózóknak is kitűnő!

 

HOZZÁVALÓK:

 

1 kiló savanyú káposzta

egy fej vöröshagyma, 4 babérlevél,

só,

tört pirospaprika, egy kanál liszt egy kanál zsír.

Füstölt kolbász, vagy virsli, vagy füstölt nyúlja.30-50 deka.

Felengedjük a káposztát annyi vízzel hogy jól ellepje.Bele teszünk megtisztított négybe vágott vöröshagymát, a babérleveleket és a sót Vigyázz, mert sós a káposzta.

Beletesszük a füstölt kolbászt és készre főzzük.

Ezután egy kanál zsírt olvasztunk bele teszünk egy csapott evőkanál lisztet, aranysárgára pirítjuk.Levesszük a gázról és hozzáadunk egy kávéskanál őrölt pirospaprikát. felengedjük hideg vízzel, csomómentesre kavarjuk és rá öntöm a levesre.

Kb. 5 percig együtt forralom, és kész.

 

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK! Tereza.

SAVANYÚ KÁPOSZTALEVES. hozzászólásai

Szólj hozzá

0.023 mp