TÖLTÖTT -RÁNTOTT CSIRKEMELL. SÜLT...

 

TÖLTÖTT-RÁNTOTT CSIRKEMELL!

 
MINDEN FAJTA HÚS A KEDVENCÜNK..
TÖLTÖTT HÚSOK, NEM CSAK FINOMAK, DE KIADÓS EGY TÁL ÉTELEK IS:
AKÁR AZ ÜNNEPI ASZTALON IS 
MÉLTÓN KIVÍVJA AZ ELSŐ HELYET!!!!
A csirkemellet úgy vágtam be, hogy szét tudjam nyitni egy lapba, majd vékonyra klopfoltam.
Baconszeleteket tettem rá, arra egy szelet sonkát, majd sajtot. Az egészet feltekertem, szokásos módon paníroztam - a prézlibe szezámmagot kevertem, - forró olajban szép lassan megsütöttem.

 

FŰSZERES CSIRKECOMB VELE SÜLT KRUMPLIVAL!

 
Nagyon egyszerű ez a gusztusos étel.
A csirkecombokat mediterrán fűszerkeverékkel jól beszórtam. Kisebb, gömbölyű krumplikat meghámoztam, megmostam, papírtörlővel leszárogattam. A kicsiket egyben hagytam, a nagyobbacskákat félbe vágtam.
Egy-két kanálnyi olívaolajat összekevertem egy tálban a mediterrán fűszerrel, a krumplit beleforgattam, és a csirkecombokkal egy teflonos tepsibe tettem.
Alufóliával szorosan lefedve jó fél órát sütöttem, majd a fóliát levettem, a húst és a krumplikat megforgattam, és pirosra sütöttem.
Sütés előtt:

Megsülve:

TÖLTÖTT -RÁNTOTT CSIRKEMELL. SÜLT... hozzászólásai

  • Jorge Jorge:

    No entiendo nada. no hablamos hungaro. pues vamonos con la wikila

Szólj hozzá

0.021 mp