ÚJ FOTÓK A KONYHÁBÓL. T. képgaléria

LECSÓM TÉLIRE!

LECSÓM TÉLIRE!

Hozzávalók: 6kg szép paprika 4kg házi jó érett paradicsom 10 fej Vöröshagyma Fél kg disznózsír! Só. Tetszés szerint felszeljük megmossuk a hozzávalókat, zsíron odatesszük dinsztelni a hagymát,sózzuk, rá egy sor paprika, só, paradicsom, só, és amíg el nem fogy a hozzávaló.Készre főzzük. Ne legyen puha a Paprika! Melegen szedjük üvegekbe és száraz dunsztba tesszük 24 órára! Több évig lehet használni.

Elküldheted képeslapként is


SÁRGABARAVK LEKVÁROM 2017

SÁRGABARAVK LEKVÁROM 2017

A Lényege mindig a Gönci magyar magba-válóból készítem, 2.3 kg.ot főzök csak egyszerre. kb fél óra! Száraz-dunsztolom.

Elküldheted képeslapként is


SÁRGABARACK BEFŐTTEM. 2017.

SÁRGABARACK BEFŐTTEM. 2017.

GÖNCI MAGYARBÓL ÉN NEM HÁMOZOM A BARACKOKAT:Megmosom, hideg vízbe teszek egy kis Citromsavat! ebbe dobálom a félbe vágott barackokat. Ezután kiszedem belőle bele az üvegbe, és egy kanál cukrot teszek egy 7 dl-es üvegre! felöntöm vízzel és már a tetővel légmentesen lezárom. Egy lábasba ruhát és vizet teszek, beleállítom az üvegeket kb háromnegyedig érjen a víz az üvegen! Felforrt 1-2 percig és elzárom a Gázt... Ott hűl ki.. Másnap mehet a kamrába.Jó Étvágyat Télire! Tereza.

Elküldheted képeslapként is


ZÖLBABOM TÉLIRE. 2017.

ZÖLBABOM TÉLIRE. 2017.

MAJD!

Elküldheted képeslapként is


0.019 mp